Justificació

5105089817_476c13820f_o (3)

Viure al Penedès es enamorar-se del seu paisatge vitivinícola i si a més tens afició per la fotografia llavors es produeix una connexió per difondre el territori, els cellers, les bodegues, el treball de la vinya, el cicle complert en tots els seus aspectes, des de quan es desperten els ceps fins quan d’adormen.

La idea de visitar els Cellers i Bodegues es la de donar-los a conèixer per dins, amb els seus petits racons, les seves ampolles adormines, explicar com senten i com viuen els implicats i explicar la personalitat de cadascun.

Es molt interessant veure i conèixer la filosofia que cada Celler aporta als seus espais, la decoració, la historia, orígens, avantpassats i com es treballa a l’actualitat.

M’agrada visitar els Cellers del Penedès, els del Priorat, el Maresme, La Terra Alta, la Conca de Barberà, el Bages, Mallorca, etc. i parlar amb la seva gent i amb totes i tots els que fan possible uns excel.lents vins i caves u veure la passió que hi posen en cada mínim detall.

Es un plaer tenir l’oportunitat de conèixer per dins tots i cadascun dels Cellers.

El meu agraïment a tots ells.

Si algún Celler li interessa ser visitat, nomès cal que ho manifesti al mail cellersdecatalunya@gmail.com

Parlen de Cellers de Catalunya

Nou bloc «Cellers de Catalunya
S’estrena un espau dedicat als reportatges fotogràfics de cellers catalans
El setmanari «El 3 de Vuit» parla del blog Cellers de Catalunya en la seva edició de la Festa Major de Vilafranca del 24 d’agost de 2012
Amb l’article «Cellers de Catalunya; Viña y fotografía» del 29-9-12
Al blog de la periodista Eva Huarte, amb l’article
«Y todo por celebrar… la cultura del cino» del 13-10-12