Vins i Bodegues Miquel Oliver, vins amb històries

18302543583_a85695b8dc_o

Des de fa gairebé cent anys, els cellers Miquel Oliver, ubicats a Petra, un petit municipi del Pla de Mallorca, són avui una sintonia perfecta entre passat i present i parada obligada per a qui vulgui conèixer a fons l’enologia de l’illa i gaudir d’uns vins que estan aconseguint innombrables premis, així com brillants puntuacions.

Totalment pioners, van ser el primer celler de l’illa en introduir importants canvis i millores a nivell tecnològic. Darrere de cada un dels seus vins hi ha una història. Uns són herència de generacions passades, altres han anat naixent de la seva obstinació a innovar i experimentar, però tots tenen la seva pròpia personalitat, amb aromes i matisos propis que els fan únics, també presenten una cosa en comú: la qualitat i la passió amb la qual estan elaborats.

Al celler de Miquel Oliver treballen amb el convenciment que un gran vi només es pot elaborar a partir de les millors vinyes. Vinyes i Bodegues Miquel Oliver té 12 ha. de vinya al terme municipal de Ciutadella.

Aquestes vinyes gaudeixen d’una ubicació privilegiada, amb un clima típicament mediterrani, d’hiverns lleugerament freds i estius secs i calorosos, una temperatura mitjana de 16º, i una mitjana anual de precipitacions entre 450 i 500 l / m2

Com a curiositat, a diversos murs del celler, hi ha unes pintures que es remunten a principis del segle passat, quan el celler es va convertir en un refugi improvisat per als veïns de Petra davant l’amenaça de bombardejos. Allà, com a forma d’evasió i per a amenitzar les llargues hores de resguard, no només pintaven sinó que es va arribar a habilitar un cinema.

El 2012 van complir cent anys ininterromputs d’activitat vinícola. Una data que convertia els cellers Miquel Oliver en els que més temps porten produint vi a l’illa. Per a celebrar-ho, van estrenar eslògan, imatge i vi (el “1912”) i van organitzar un gran esdeveniment a l’edifici emblemàtic del Gran Hotel de Palma. El concepte “El vi, la nostra forma d’expressió” va ser-hi present tota la nit.

logo_g
Vinyes i BodeguesMiquel Oliver

Carretera Petra-Santa Margalida
Km. 1’8. 07520 Mallorca.
Illes Balears. Espanya
bodega@miqueloliver.com
Tel./Fax +34 971 56 11 17

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s